SCANDAL: Inna, dată în judecată pentru plagiat - VIDEO

Numele Innei este vehiculat într-un scandal de proporţii. Artistul spaniol Robert Ramirez Carrasco o acuză de plagiat şi îi cere despăgubiri în valoare de aproape 230.000 de euro.

Mărul discordiei dintre Inna şi spaniolul Robert Ramirez Carrasco este piesa "Club Rocker", scrie click.ro. Cântăreţul din Spania o acuză pe Inna că i-a copiat melodia. El susţine că a pierdut contracte importante şi chiar a ajuns să sufere de depresie şi insomnii.

Robert Ramirez Carrasco a sesizat Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, iar avocaţii care îl reprezintă au cerut o analiză a piesei Innei, pentru a stabili dacă aceasta are elemente similare cu melodia lui Carrasco.

Citește și: Victor Ponta, mesaj pentru Inna

"Interpreta româna Inna şi compozitorii acesteia au furat practic elementele cele mai importante din nota melodică a piesei originale, "A minute of life", şi le-au transpus efectiv în melodia ce susţin că le aparţine, prezentand-o drept o creaţie personală, fapt ce îi face vinovaţi de plagiat", a scris artistul din Spania în cererea de judecată.

Reprezentanţii lui Robert Ramirez Carrasco, prin mai mulţi avocaţi angajaţi în România, i-au citat şi pe băieţii din trupa Play&Win, care îi compun piesele Innei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel