Scandal în tenis: Maria Sharapova acuză, Ana Ivanovici răspunde

Scandal în tenis. Frumoasa jucătoare de tenis Ana Ivanovici (Serbia) a oferit o replică voalată dură Mariei Sharapova, cu trimitere la finala de la Roland Garros cu Simona Halep. Replica a survenit după ce rusoaica a acuzat-o că a tras de timp în setul 3 al întâlnirii dintre cele două, în semifinalele de la Cinncinatti. 

Maria Sharapova a stârnit un scandal imens în tenis, după ce a acuzat-o pe adversara sa din semifinalele de la Cincinatti, Ana Ivanovici, că a tras de timp.

Replica Anei Ivanovici nu a întârziat să apară, aceasta aducându-i aminte Sharapovei de tacticile murdare la care a recurs în finala openului francez, când a jucat împotriva Simonei Halep.

"Cred că foarte mulți sunt de acord cu mine mai ales că este vorba de sănătate. Poate pauzele de toaletă. Asta este altă discuție. În schimb, pauzele medicale sunt luate atunci când jucătorii au nevoie. Știți, cred că anumite jucătoare iau pauze prea lungi între puncte. Da, cred că ar trebui schimbată regula, pauzele sunt prea lungi la unele jucătoare", a spus Ana Ivanovici, aluzie la Sharapova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel