Scandal în PNL. Un candidat se dezice total de Munteanu

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raețchi, se dezice total de candidatul PNL la Capitală, Marian Munteanu. 

"Mă despart de dânsul mai multe lucruri și de aceea cred că fiecare trebuie să-și facă propria campanie", a declarat Ovidiu Raetchi conform ziare.com.

"L-am auzit, de exemplu, spunând că nu știe dacă Zelea Codreanu a fost un criminal. Eu știu sigur că a fost criminal. Se știe cine e victima, au fost martori. De asemenea, am vazut lucruri care țin de importanța Mișcării legionare, de elementele ei pozitive. Eu cred că Mișcarea legionară a fost integral o aiureală în dimensiunea ei politică, a fost o mișcare teroristă care a ucis trei prim-miniștri ai României și cât a avut acces la putere nu a făcut nimic semnificativ, ba a și legat numele României de un pogrom sinistru, cu oameni atârnați la abator în cârlige și cu masacrul de la Jilava unde, de exemplu, rabinul Gutman, devenit unul dintre rabinii importanți ai Israelului, și-a pierdut ambii fii, pe Iancu și pe Iosif, pe care îi ținea de mână. Ambii au fost executați, rabinul a scăpat miraculos și s-a întors în Israel", a subliniat Ovidiu Raețchi.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a precizat, în emisiunea "Esențial" de la Antena 3 că "Nu impunem nimănui decizii în legătură cu strategii electorale. E opțiunea dânsului, nu pot să comentez. Nu trebuie interpretate cuvintele acestuia, ci doar că strategia diferă. Nu este vreo situație tensionată, cum nu cred că se impune să impunem unuia sau altuia vreo campanie comună."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel