Scandal în Parlament. Amenințări cu bătaia între aleșii neamului

Parlamenul României a fost scena unui scandal uriaș, miercuri,  unde deputatul independent Remus Cernea ar fi fost amenințat de Secretarul Camerei Deputaților, Nicolae Mircovici, informează Antena 3.

Cernea ar fi încercat să fraudeze un vot, ceea ce i-a atras și amenințarea.

A fost un avertisment, o exprimare metaforică, din partea lui Mircovici, care a vrut doar să îi atenționeze pe toți cei care exagerează, care mint și care nu respectă regulamentul, că ar putea să se trezească cu un pahar cu apă în cap, după cum apare pe stenograma ședinței.

În tot acest război, a intervenit și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, care spunea că ar trebui să se calmeze toată lumea și a făcut un apel la liniștirea discuțiilor.

Nicolae Mircovici

"În momentul în care ești jignit în permanență, ajungi în situația să folosești mijloacele la dispoziție și unul din mijloace era paharul de apă pe care, fiind deasupra celui care vorbea la tribună, puteai să îl răcorești. Paharul rămânea în mâna mea, dar apa ajunge în alte locuri. Dar apa pentru cei care sunt încălziți e bună. Este mult mai grav să faci pe cineva mincinos și să rămână în stenogramă pe veșnicie, decât să îl umezești puțin", a explicat Mircovici, pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel