Scandal în Liga I. Robu amenință cu plângeri penale la DNA, dacă Rapid...

foto: pressalert.ro
foto: pressalert.ro

În Liga I este o adevărată nebunie. LPF a lăsat la latitudinea FRF dacă echipa Rapid va fi primită în Liga I sau dacă va rămâne Poli Timișoara. 

Clubul ACS Poli Timişoara a postat pe site-ul oficial un comunicat de presă în care anunţă ca va depune plângere la DNA în cazul înscrierii celor de la Rapid în Liga I. "ACS Poli Timişoara va face plângere penală la DNA împotriva grupului ce a acţionat în mod evident ilegal în cazul înscrierii în Liga 1 a clubului Rapid Bucureşti. Contăm, în plus, pe autosesizarea promptă a DNA, mai ales date fiind declaraţiile publice ale lichidatorului. Clubul nostru va utiliza toate metodele legale pentru ca locul din Liga 1 să fie acordat în condiţii regulamentare", se arată în comunicatul citat. 

Anterior, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a trimis către ProSport un comunicat care avertizează că, dacă LPF va reprimi în Liga I echipa Rapid, va urma o plângere penală atât împotriva oficialilor care iau această decizie, cât şi împotriva lichidatorului judiciar şi a patronilor.Edilul afirmă că Rapid, fiind o societate comercială în faliment, nu mai are voie, prin lege, să facă niciun fel de cheltuială, iar reînscrierea echipei în Liga 1 este calificată drept "ilegalitate crasă, sfidare a justiţiei şi a normelor statului de drept". Nicolae Robu adaugă că ACS Timişoara va cere şi despăgubiri în instanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel