Ilie Sârbu, despre viitorul premier al României: Un om energic și puternic

Ilie Sârbu a acordat un interviu în care a vorbit despre politicianul care va deveni premier al României, în cazul în care Victor Ponta va ajunge președinte.

VEZI ȘI: Adrian Năstase, DISCUȚIE cu Vladimir Putin. Mărturisiri din închisoare

Ilie Sârbu a acordat un interviu în care a vorbit despre politicianul care va deveni premier al României, în cazul în care Victor Ponta va ajunge președinte. "Nominalizarea se va face după, nu se va merge în tandem, cum altă dată s-a mers şi n-am avut nici un beneficiu din chestia asta. Probabil că el are în cap un anumit nume, are o anumită persoană sau una sau două sau poate trei din care ne va propune un nume, nu va lua decizia singur. Dar cred că pe aceeaşi linie va trebui să meargă, să fie un om tânăr, un om energic, puternic, un om care să fie foarte bine angrenat în aceste structuri de care am vorbit, europene şi nu numai (...). Ne trebuie un om serios, care să n-aibă probleme cu justiţia, să nu aibă probleme nici cu partenerii noştri de dialog", a spus Ilie Sârbu, scrie RFI.

El precizează că viitorul premier nu va trebui să fie neapărat membru PSD: "Nu, asta a spus-o şi domnul Ponta. Nu putem să avem tot. De aia un gest inteligent pe care l-a făcut domnul Ponta a fost atunci când preşedinţia Senatului n-a dat-o unuia dintre colegii mei (...). S-a mers tocmai pe ideea aceasta, să arătăm că nu dorim să devenim partid-stat, că nu dorim tot, toată puterea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel