Salarii mari la McDonald's. Mărturii ale angajaților

Angajații McDonald's se pare că au unele dintre cele mai mari salarii din lanțurile fast-food din România.

O tânără susţine că, deşi salariul iniţial nu este unul impresionant, se poate avansa destul de rapid, iar remuneraţia va fi mai consistentă. În plus, pe lângă bani, există şi alte beneficii ale angajării la McDonald's, potrivit site-ul undelucrăm.ro preluat de gandul.

Pentru început, ai salariu de 1.000 de lei brut. În mână nu mai ştiu exact cât se ia, 750-800 de lei dacă nu mănânci (opreşte din salariu), plus bonuri de 200 de lei (la opt ore). După jumătate de an avansezi, treci pe ecuson galben şi îţi măreşte puţin salariul. Daca iei misteriosul (clientul misterios - e relativ uşor de luat dacă fiecare îşi vede de treaba lui în orele respective), câştigi 50 de lei în plus, începe povestea tănăra.

Citește și: McDonald's. Cât costă să-ţi deschizi propriul McDonald's

La rândul său, Elena, o fostă angajată McDonald's, precizează că, din poziţia de Manger trainee sau Assistant manager, salariile sunt mai mari. Am lucrat la McDonald's în Bucuresti pe postul de Manager Trainee/Assistant Manager. Salariul era de 2.100 de lei brut, la care se mai adăugau tichete de masa, cadouri de ziua ta/Crăciun/Paşte + bonusuri în funcţie de vânzari. Cu toate că partea financiară pare ok, nu se compensează cu nivelul de muncă şi stresul de acolo. (...) Salariul în mână varia între 1.500 şi 1.700 de lei (în funcţie de orele lucrate, dacă aveam sau nu ture de noapte sau lucram în weekend şi dacă mâncam sau nu la ei), a scris tânăra.

Conform sursei, salariul pentru poziţia de director de restaurant este de 5.000 de lei pe lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel