Săftoiu, reacție după propunerea lui Tăriceanu: "Prea târziu"

Purtătorul de cuvânt al PNL, Adriana Săftoiu, a declarat că momentul pentru organizarea de alegeri anticipate a fost ratat, el fiind potrivit în luna noiembrie a anului trecut, după 'nefericitul caz 'Colectiv'', iar propunerea ALDE nu face decât să stârnească 'nişte ştiri'.

'Momentul pentru alegeri anticipate s-a ratat. Momentul potrivit era anul trecut în noiembrie, după nefericitul caz 'Colectiv'. Acum e mult prea târziu, aşa că propunerea respectivă doar stârneşte nişte ştiri', a declarat marţi pentru AGERPRES Adriana Săftoiu.

Copreşedinţii ALDE Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin propun organizarea de alegeri anticipate, susţinând că cele două variante oferite de Executiv pentru parlamentare - 4 sau 11 decembrie - nu sunt bune, pentru că este posibil ca participarea la urne să fie redusă.

Singura soluţie pe care am identificat-o este aceea de a ajunge la un acord între toate partidele politice să organizăm alegeri anticipate. Este singura soluţie ca toţi membrii Parlamentului să îşi dea demisia şi să avem alegeri în luna octombrie sau noiembrie, a spus Daniel Constantin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel