Sabin Orcan nu mai are emisiune la B1 TV

Sabin Orcan, care deschidea prime-time-ul de la ora 19:00, nu va mai avea propria emisiune la B1 TV, informează reportervirtual.ro.

Prime-time-ul este practic asigurat acum de oamenii aduși de la România TV, Cătălin Striblea și Silviu Mănăstire, cu emisiuni de la 22:00, respectiv 19:00, cu un intermezzo al lui Radu Banciu, mutat de la ora 20:00.

Emisiunea X-Press, al cărei titular era Sabin Orcan, dispare din grila B1 TV, iar realizatorul capătă, conform comunicatului oficial al B1 TV, statutul de „co-prezentator", alături de Cătălin Striblea la „Ultimul cuvânt".

Citește și: Radu Banciu: Am citit că ar fi finalul. Eu nu regret presa

"Începând de duminică, 30 august, B1 TV trece la grila de toamnă, iar prime-time-ul postului de știri va fi complet schimbat. Astfel, în emisiunile moderate de Silviu Mănăstire, Radu Banciu şi Cătălin Striblea se vor dezbate în fiecare seară cele mai incitante subiecte ale zilei, iar echipa ştirilor B1 TV va aduce pe micul ecran cele mai noi ştiri şi informaţii ale momentului.

Seara începe pe B1 TV cu emisiunea „Dosar de politician„, moderată de jurnalistul Silviu Mănăstire. De duminică până joi, de la ora 19:00, acesta va scoate iveală, fără menajamente, fața bine ascunsă și coruptă a politicii românești. Anchetele echipei emisiunii au în spate o documentare serioasă și oferă telespectatorilor date, personaje și cifre concrete.

O altă schimbare importantă a noii grile este mutarea emisiunii "Lumea lui Banciu" de la ora 23.00, la ora 20.00. Timp de o oră, de duminică până vineri, Radu Banciu va prezenta, în stilul său caracteristic, revista presei neconvenționale, cu elemente de pamflet şi umor de calitate. Emisiunea lui Radu Banciu va putea fi urmărită şi în reluare, de la ora 24:00", precizează postul B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel