EXCLUSIV  “Să vă fie ruşine, Sky News!”. VIDEO VIRAL după ancheta scandaloasă cu traficul de arme

În urma scandalului Sky News, preşedintele Platformei Acţiunea Civică a Tinerilor, Sebastian Burduja, a transmis un mesaj către Stuart Ramsey și conducerea Sky News printr-un clip video pe Facebook.

Clipul a devenit viral, strângând în doar câteva ore peste 10.000 de vizualizări, 280 de distribuiri şi reacţii inclusiv ale unor cetăţeni din afara României, care şi-au exprimat solidaritatea cu mesajul lui Sebastian Burduja.

În clipul video, preşedintele PACT îi acuză pe cei de la Sky News şi pe Stuart Ramsey pentru fabricarea reportajului privind traficul de arme din România, mai ales în contextul acţiunilor ulterioare prin care aceștia îşi păstrează susţinerea faţă de această ştire, chiar şi după ce autorităţile române au dezminţit acuzele cu probe clare.

De asemenea, Sebastian Burduja susţine că Ramsey şi echipa sa au fabricat această poveste în România pentru a decredibiliza o ţară membra NATO şi UE, considerând-o „ţara nimănui" (no man's land). Preşedintele PACT le cere public lui Ramsey şi postului de ştiri Sky News să-şi prezinte scuzele în faţa românilor şi a colegilor jurnalişti. „Aici nu e vorba de jurnalism, aici e vorba de o păcăleală", afirmă Burduja pentru DC News. Clipul viral cu mesajul tânărului poate fi urmărit aici.

Sebastian Burduja este preşedintele Platformei Acţiunea Civică a Tinerilor, partid politic fondat de un grup de tineri profesionişti din România. Absolvent de Stanford şi Harvard, Sebastian Burduja este un antreprenor civic român, care a fondat Liga Studenţilor Români din Străinătate şi Fundaţia CAESAR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel