Ruxandra Dragomir, mesaj după participarea la "Dincolo de știri cu Cristina Țopescu"

Sâmbătă, Cristina Țopescu a prezentat, la emisiunea "Dincolo de știri", de la Antena 3, un interviu acordat în exclusivitate de Ruxandra Dragomir.

Prietena Elenei Udrea a spus că a avut o surpriză după participarea sa la Antena 3. A primit multe mesaje frumoase din partea telespectatorilor Antena 3.

"Prezența mea la Antena 3 a fost un act de curaj și un semn al onestității. Am acceptat să intru într-o cușcă din care mulți se așteptau să ies rănită sau eventual moartă din punct de vedere mediatic, desigur. S-au abordat multe teme: prietenie, solidaritate, sinceritate, trădare sau minciună. Însă subiectul pe care s-a pus accent a fost cel cu Traian Băsescu în legătură cu susținerea Elenei. Chiar dacă am vorbit cumva "printre rânduri" (doar cei care pot vizualiza dincolo de cuvinte și imagini pot înțelege) atât pentru publicul fostului președinte cât și pentru cel al Elenei am fost plăcut surprinsă să constatat că am primit și mesaje de apreciere din partea publicului Antenei 3.

Aș zice pro-contra 50-50. Și doar cei care au urmărit emisiunea au reușit poate să creioneze o părere pertinentă", a fost mesajul transmis de Ruxandra Dragomir.

VEZI ȘI: Ruxandra Dragomir, dezamăgită de Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel