Ruxandra Dragomir, dezamăgită de Traian Băsescu

Ruxandra Dragomir susține că în PMP au fost mai multe persoane nemulțumite de faptul că Traian Băsescu nu a ieșit mai devreme să o apere pe Elena Udrea.

Deşi se declara o mai veche susţinătoare a fostului preşedinte, Ruxandra Dragomir nu crede că Traian Basescu a susţinut-o pe Elena Udrea atât cât ar fi putut s-o facă.

Referindu-se la așteptările pe care Elena Udrea le avea de la fostul preşedinte, Ruxandra Dragomir a zis: "Cred că a recuperat prea târziu, Elena Udrea nu a fost susţinută foarte mult în demersurile pe care le-a făcut, în denunţurile pe care le-a făcut", scrie Antena 3.

De asemenea, în interviul acordat în exclusivitate la "Dincolo de Ştiri cu Cristina Ţopescu", Ruxandra Dragomir a povestit cum a cunoscut-o pe fosta șefă PMP.

"Am cunoscut-o pe Elena în urmă cu șapte ani. Pe mine m-a inmprsionat atunci omul politic Elena Udrea. Dorinţa de a încerca să schimbe anumite lucruri în România, vorbea de pe atunci de resetarea clasei politice. (...) Am cunoscut-o la Piteşti, acolo unde sunt şi eu născută. Ea se ocupa atunci de zona judeţului Argeş şi s-a întâmplat cumva să facem campanie împreună, din pură curiozitate. M-a fascinat pentru că avea droinţa de a schimba lucuri şi o tărie de caracter foarte mare", a povestit prietena cea mai bună a Elenei Udrea.

VEZI ȘI: Ruxandra Dragomir: Pentru Elena Udrea, moda a devenit un mod de viață

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel