Ruxandra Dragomir a dezvăluit ce pregătește Elena Udrea în arest

Ruxandra Dragomir a vizitat-o din nou pe Elena Udrea, vineri, la Arestul Poliţiei Capitalei. Fosta jucătoare de tenis a transmis că Elena Udrea citeşte mult, scrie scrisori pe care urmează să le trimită, face sport şi "arată foarte bine".

După ce a vizitat-o pe Elena Udrea în arest, Ruxandra Dragomir a declarat că fostul ministru citeşte şi scrie mai multe scrisoari pe care urmează să le trimită. Ea a precizat doar că mai multe informaţii despre persoanele cărora le sunt adresate scrisorile vor fi comunicate prin postările de pe Facebook.

Ruxandra Dragomir a adăugat că speră că vineri a venit pentru ultima dată la Elena Udrea în arest, susţinând că aceasta nu ar mai trebui să rămână încarcerată, întrucât nu este un pericol public.

Fosta jucătoare de tenis a mai afirmat că Elena Udrea speră în continuare că va fi eliberată, mai ales că ea nu le-a spus judecătorilor să o considere nevinovată, ci doar că dorește schimbarea arestului preventiv cu arestul la domiciliu: "Speră din tot sufletul să iasă, pentru că, eu v-am spus, o consider nevinovată. Elena nu a cerut judecătorilor să o considere nevinovată, decât atunci când se va discuta pe fond, doar a cerut această măsură mai blândă, şi anume cea a arestului la domiciliu, care mi se pare firească".

Vezi și: Elena Udrea: Îmi cer scuze pentru eroarea uriaşă...

Întrebată dacă Elena Udrea face sport în arest, Ruxandra Dragomir a spus: "Face sport, asta pot să vă spun cu siguranţă, şi arată şi foarte bine".

Alături de Ruxandra Dragomir, Elena Udrea a fost vizitată în arest şi de către mama sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel