Rusia: Oamenii de știință, derutați de cadavrul unei creaturi bizare

Cadavrul unei creaturi bizară, găsit lângă râul Kovashi, din orașul rus Sosnovy Bor, situat în apropiere de Leningrad, îi nedumerește pe oamenii de știință, aceștia nereușind să spună despre ce este vorba. 

Inițial, localnicii au crezut că este vorba despre embrionul unui pui de găină, însă oamenii de știință au o altă opinie. 

"Nu pare să fie nici pasăre și nici pește. Creatura nu are gât sau aripi", a declarat unul dintre cercetători, reltează stirileprotv.ro.

Biologul Igor Zadereev a declarat într-un interviu televizat că a analizat creatura, dar nu o poate identifica și a arătat că este nevoie de un studiu genetic. De asemenea, un expert de la Institutul de Biofizica din Krasnoyarsk nu a putut spune despre ce este vorba. Creatura, pe care localnicii au botezat-o "Kesha", va fi trimisă la Moscova pentru analize suplimentare.

Pe de altă parte, cei convinși în existența extratereștrilor sunt de părere că este vorba despre trupul unui extraterestru.

"Acest extraterestru micuț a fost găsit lângă râu și nu seamănă cu nimic din ce am mai vazut. Oamenii de știință sunt derutați și spun că trebuie să facă mai multe teste ADN", a declarat editorul unei publicații despre extratereștrii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel