Rusia, despre Poroșenko: "A început să înțeleagă că războiul nu este necesar"

Sergei Ivanov, șeful administrației prezidențiale ruse, a declarat într-un interviu pentru ziarul Rosiiskaia Gazeta că autoritățile de la Kiev vor trebui să depună un efort considerabil în anii următori pentru a restabili echilibrul, soluționând criza din Ucraina.

Oficialul rus susține ideea potrivit căreia președintele ucrainean a înțeles că războiul nu reprezintă o soluție în rezolvarea conflictului din țara sa. "Cred că preşedintele Poroşenko a început să înţeleagă că războiul până la victorie, adică până la moartea ultimului ucrainean, nu este necesar", spune Ivanov.

De asemenea, el este de părere că persoanele care fac parte din "partidul războiului" au încă o influeță puternică, dar "speră că tendinţa spre pace va învinge".

Citește și: Serviciul secret ucrainean: Ucraina a fost invadată direct


Ivanov a ținut să demonteze faptul că la granița dintre Rusia și Ucraina va fi construit un zid, menționând că un asemenea fapt va afecta "în mod ireparabil" relaţiile dintre cele două state.

"Sunt sigur că un astfel de zid nu va fi construit", a afirmat Ivanov, menţionând că "cetăţenii ruşi nu-i consideră pe ucraieni drept străini", susține ;eful administrației prezidențiale ruse.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel