Ioan Rus către şefii CNADNR: "Voi sta cu ochii pe dumneavoastră! "

ioan rus
ioan rus

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a solicitat, joi, conducerii CNADNR, după revenirea companiei în subordinea instituţiei, să acţioneze conform legii şi în interesul cetăţenilor, a atras atenţia asupra nevoii de performanţă şi a subliniat că nu va tolera abateri de la respectarea angajamentelor.

Ministrul Transporturilor a avut joi prima întâlnire cu managementul şi directorii din structurile regionale ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), după decizia Guvernului de a trece compania în subordinea ministerului, informează Mediafax.

CITEȘTE ȘI: Ioan Rus DEZVĂLUIRI despre costul uriaș al autostrăzii Comarnic-Brașov

"Cu această ocazie, ministrul Ioan Rus le-a solicitat tuturor factorilor de răspundere din cadrul CNADNR să acţioneze conform legii şi în interesul cetăţeanului. De asemenea, a atras atenţia asupra nevoii de performanţă a managementului companiei şi a solicitat reacţii prompte în activitatea pe care o desfăşoară. La finalul întâlnirii, ministrul a reamintit conducerii CNADNR că nu va tolera nicio abatere de la respectarea termenelor de execuţie şi a angajamentelor asumate, precizându-le că «Voi sta cu ochii pe dumneavoastră»!", potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Rus declara marţi că după revenirea CNADNR la Ministerul Transporturilor, "cu arme şi bagaje", conducerea va trebui să prezinte un plan de management.

CITEȘTE ȘI: Ioan Rus DEZVĂLUIRI despre costul uriaș al autostrăzii Comarnic-Brașov 

Reţeaua autostrăzilor din România, care totalizează 700 kilometri în prezent, va fi extinsă cu 50 kilometri în acest an şi cu 200 de kilometri în 2016, potrivit datelor anunţate, marţi, de oficial.

CNADNR a funcţionat până în ianuarie 2013 în subordinea Ministerul Transporturilor, fiind ulterior trecută în administrarea Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine (DPIIS), condus atunci de Dan Şova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel