Mutare importantă pe piața creditelor de consum din România

Compania de credite de consum Provident Financial România anunță extinderea echipei de dezvoltare a portofoliului de produse, odată cu numirea Roxanei Alexe în poziția de Senior Product Development Manager.

Compania de credite de consum Provident Financial România anunță extinderea echipei de dezvoltare a portofoliului de produse odată cu numirea Roxanei Alexe în poziția de Senior Product Development Manager.

Roxana Alexe are o experiență de peste 10 ani în project și product management și de alți aproape 10 ani în analiză financiară, acumulată în cadrul unor companii multinaționale precum Citibank, ExxonMobil sau Procter & Gamble. Noul Senior Product Development Manager al Provident România s-a specializat în ultimii 8 ani pe domeniul financiar-bancar, la Citibank, unde a avut printre responsabilități dezvoltarea produselor de creditare. Roxana Alexe a absolvit Universitatea Politehnică din Bucureşti şi deţine un MBA la Central European University (CEU) din Ungaria.

Vezi și: Schimbare la vârful Provident România

“Știm deja de la clienții noștri că apreciază produsele și serviciile pe care le oferim, atât din sutele de mii de mulțumiri pe care le primim, cât și din faptul că cei mai mulți dintre ei apelează la noi în mod repetat. În același timp, extinderea portofoliului de produse este esențială pentru a ne asigura că ținem pasul cu o lume în schimbare. Suntem convinși că experiența vastă a Roxanei va juca un rol semnificativ în elaborarea, testarea și implementarea unor produse și servicii care să corespundă așteptărilor și aspirațiilor clienților noștri. În același timp, această diversificare va susține planurile noastre de dezvoltare în România, unde ne așteptăm să avem 500.000 de clienți în următorii ani”, a declarat Ivo Kalik, director general Provident Financial România.

Obiective Provident România

Provident a anunțat la începutul acestui an că unul dintre principalii piloni ai strategiei sale pentru dezvoltare îl reprezintă extinderea portofoliului de produse pe care îl oferă clienților și că testează produse și servicii noi. Printre acestea se numără împrumuturi de valori mai mari si cu perioade mai lungi de rambursare și programe care recompensează clienții fideli, inclusiv prin reduceri de costuri. Valoarea împrumuturilor acordate de compania de credite de consum în primul trimestru al acestui an a crescut cu 32% comparativ cu perioada similară din 2013, iar veniturile au înregistrat o creștere de 22%, în timp ce numărul de clienți activi a depășit pragul de 300.000.

“Sunt încântată să lucrez cu un brand care de peste 130 de ani inovează industria de credite de consum prin însăși abordarea sa simplă și umană, în care contactul personal are un rol esențial. Sarcina mea va fi să adaug acestui element de tradiție care ne diferențiază produse și servicii conexe sau noi, care să ne permită să răspundem nevoilor în schimbare ale clienților noștri, existenți și potențiali“, a spus Roxana Alexe, noul Senior Product Development Manager al Provident Financial România.

Citește și: Studiu: 37% dintre români cred într-o situație financiară mai bună în 2014

Provident este prima instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a unui împrumut, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Compania are acum peste 850 de angajați și colaborează cu peste 4.200 de agenţi independenţi în 80 de orașe din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel