Rovana Plumb: Majorarea salariilor demnitarilor, o decizie comună preşedinte-premier interimar

Rovana Plumb a declarat   că atât ea, cât şi ministrul Finanţelor şi premierul Ponta au vrut să includă majorarea salariilor demnitarilor în pachetul de legi pentru bugetari, dar că au fost informaţi că există "o decizie preşedinte-premier interimar de a adopta această măsură mai rapid".

"Atât eu, cât şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, precum şi premierul Victor Ponta am dorit să includem mărirea salariilor demnitarilor în pachetul mai larg de măriri de venituri pentru toţi bugetarii. Adică, în noua Lege a salarizării.

În acelasi timp, am fost informaţi că există o decizie comună a preşedintelui României şi a Prim-ministrului interimar de a adopta această măsură mai rapid. Evident, nu am dorit să contestăm o astfel de decizie. În urma intervenţiei de ieri a domnului consilier prezidenţial, Dan Mihalache, care a infirmat că preşedintele ar fi dorit adoptarea acestei măsuri mai rapid, am constatat în mod evident că am fost în faţa unei neînţelegeri. Prin urmare, vom amâna intrarea în vigoare a acestei măsuri şi vom reveni la planul iniţial - acela de a include această măsura în Legea salarizării", a declarat, vineri, pentru Mediafax, ministrul Rovana Plumb.

Gabriel Oprea a declarat în exclusivitate pentru DC News că ideea de mărire a salariilor demnitarilor a  aparținut Guvernului și lui Victor Ponta.

Citește și: EXCLUSIV: Ce spune Gabriel Oprea despre viitorul politic al lui Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel