Rovana Plumb: Alina Gorghiu cerșește o criză politică

Președintele Consiliului Național al Partidului Social Democrat, Rovana Plumb, susține că Alina Gorghiu "cerșește o criză politică", după ce co-președintele Partidului Național Liberal a solicitat sâmbătă, într-o conferință de presă, demisia premierului Victor Ponta.

"Tot ceea ce am înțeles din ieșirea doamnei Gorghiu este că cerșește o criză politică. O ieșire la limita penibilului, doar așa pot califica mesajele transmise de doamna Alina Gorghiu în conferința de presă de astăzi. Din tot discursul domniei sale nu am înțeles decât că cerșește, acesta este termenul corect, o criză politică. Tocmai demisia unui Guvern înseamnă criză politică", a declarat Rovana Plumb, într-un comunicat de presă.

În opinia sa, Alina Gorghiu este cea care ar trebui să demisioneze din Parlament, deoarece "a păcălit electoratul aliindu-se cu PDL".

La rândul ei, senatoarea Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD, consideră că, dacă Alina Gorghiu ar fi fost consecventă, i-ar fi cerut lui Klaus Iohannis să nu candideze când era judecat pentru probleme de integritate.

Citește și:  PNL cere alegeri anticipate

"Alina Gorghiu face o demonstrație revoltătoare de tupeu, ieșind astăzi într-o conferință de presă în care ne anunță că PNL vrea că România să intre cu orice preț într-o stare de haos, doar pentru a pune mâna pe putere. Dacă Alina Gorghiu ar fi fost într-adevăr consecventă, i-ar fi cerut lui Iohannis să nu candideze când era judecat pentru probleme de integritate. Dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, întreg acest demers este lipsit de orice fel de legitimitate", a declarat Firea într-un comunicat de presă.

Reacția ministrului Muncii, Rovana Plumb, vine în contextul în care co-președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a solicitat sâmbătă demisia premierului Victor Ponta și a făcut un apel la toți parlamentarii să "vină" în jurul PNL, pentru a putea face o majoritate necesară și suficientă pentru trecerea moțiunii de cenzură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel