"ROMÂNII AU TALENT", PRO TV- SONDAJ: Mihaela Rădulescu, o alegere proastă. Procent zdrobitor

Un sondaj realizat în weekend-ul 21-22 martie 2015 printre internauți arată că o majoritate covârșitoare este împotriva schimbării. 

DC NEWS a realizat în weekend un sondaj printre cititorii ziarului cu privire la disputa ce a apărut în jurul prestației Mihaelei Rădulescu ca jurat al emisiunii "Românii au talent", de la PRO TV. 

Apelativul "grasă" adresat unei gimnaste talentate de doar 14 ani i-a adus Mihaelei Rădulescu critici dintre cele mai grele în spațiul public. Nu doar opiniile prezentoarei au atras păreri contrare, ci și comportamentul său. Diva a sărutat un concurent și s-a tăvălit prin făină, îmbrăcată într-o rochie roșie, decoltată. 

Pentru DC NEWS, sociologa Ana Bulai a explicat că Mihaela Rădulescu este extrovertită, fără inhibiții, în capul ei show-ul fiind despre ea, nu despre concurenți. Polemica generată a adus notorietate și audiență emisiunii și nu i-a alungat pe telespectatori. 

Cu toate acestea, în sondajul realizat în weekend-ul care tocmai a trecut, după a doua ediție a emisiunii "Românii au talent", telespectatorii emisiunii nu acceptă motivarea comportamentului Mihaelei Rădulescu drept o scuză pentru audiența emisiunii. 71% dintre respondenți susțin că aducerea Mihaelei Rădulescu în juriul de la "Românii au talent" este o alegere proastă. 10% o consideră inspirată și 19% consideră că era mai bun Mihai Petre. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel