ROMÂNIA - UNGARIA, PRELIMINARII EURO 2016. Ladislau Boloni critică noul imn al naționalei și oferă un răspuns surprinzător: "Dacă vor fi incidente, atunci vinovaţi o să fie bozgorii"

ROMÂNIA - UNGARIA, PRELIMINARII EURO 2016. Fostul antrenor al echipei naționale, Ladislau Boloni, vorbește în termeni duri despre noul imn al primei reprezentative și despre formația Iris, care l-a compus și îl interpretează. El a oferit un răspuns incredibil când a fost întrebat despre posibile incidente între suporterii de pe Arena Națională.

ROMÂNIA - UNGARIA, PRELIMINARII EURO 2016. Noul imn al naționalei se va auzi pentru prima dată pe un stadion sâmbătă, la meciul România - Ungaria, din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016.

ROMÂNIA - UNGARIA, PRELIMINARII EURO 2016. "Cel care a compus versurile imnului a fost un om foarte, foarte sărac din punct de vedere intelectual. L-aş trimite în Anglia, ca să asculte acolo imnurile unor echipe de fotbal. Sincer, cred că şi în Africa ar putea găsi imnuri mai inspirate decât cel al naţionalei României.

ROMÂNIA - UNGARIA, PRELIMINARII EURO 2016. Nu mă interesează cine l-a compus. Aş fi avut aceeaşi părere şi dacă imnul era conceput de Beatles. N-am auzit de Iris, dar poate că vina e a mea, că sunt plecat de mulţi ani din România şi, oricum, ascult Leonard Cohen.

ROMÂNIA - UNGARIA, PRELIMINARII EURO 2016. Eu cred că cei de la Iris au vrut să se afirme cu orice preţ. Dar problema nu e la Iris, ci la cei care au acceptat treaba asta. Tâmpiţi sunt peste tot, şi în România, şi în Ungaria, şi în Germania, şi în Zambia. Dar de ce trebuie să domine ura şi prostia în secolul 21?", a declarat Ladislau Boloni, într-un interviu acordat pentru www.adevarul.ro.

ROMÂNIA - UNGARIA, PRELIMINARII EURO 2016. În momentul în care a fost întrebat dacă eventualele incidente din tribunele Arenei Naţionale de la meciul de sâmbătă ar putea fi puse şi pe seama noului imn, care conține și versul "Pe ei, pe mama lor", fostul selecționer a răspuns ironic: "Dacă vor fi incidente, atunci vinovaţi o să fie bozgorii care trebuie să iasă din ţară!".

Ascultă aici imnul naționalei: "Pe ei, pe mama lor!": Ascultă noul imn al naționalei, lansat azi de FRF


ROMÂNIA - UNGARIA, PRELIMINARII EURO 2016. Meciul România - Ungaria, din a doua etapă a preliminariilor pentru EURO 2016, se va juca sâmbătă, de la ora 19:00, pe Arena Națională, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel