Update: Exclusiv - Cristian Tudor Popescu neagă că ar fi fost chemat la Poliție pentru audieri

Cristian Tudor Popescu a negat, în exclusivitate pentru DCNews, zvonul că ar fi fost chemat de polițiști la audieri. Reația jurnalistului a venit după ce în presă au apărut informații conform cărora sute de angajaţi ai Media Pro ar fi audiaţi, miercuri, la Poliţie. Printre aceștia ar fi trebuit să se afle și vedete ale trustului, precum Lucian Mândruță sau Cristian Tudor Popescu, conform România TV.

Update: Contactat de DCNews, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a negat informațiile prezentate de România TV și ne-a declarat că este acasă.

"Eu sunt acasă, în papuci. Sunt răcit, habar nu am de așa ceva", a reacționat jurnalistul.

--------------------

Știrea inițială:

Sute de angajaţi Media Pro ar fi audiaţi, miercuri, la Poliţie, printre aceștia numărându-se și vedete ale trustului, precum Lucian Mândruță sau Cristian Tudor Popescu, conform România TV. Audierile ar avea loc în dosarul în care Adrian Sârbu este acuzat de o evaziune fiscală de peste 26 de milioane de euro, continuă sursa citată.

Sute de angajaţi ai firmelor care au deţinut Media Pro, aparţinând lui Adrian Sârbu, ar da explicaţii în faţa anchetatorilor într-un dosar în care omul de afaceri este acuzat de evaziune fiscală.

Pe lângă angajaţi din Pro TV, Publimedia şi Mediafax, ar fi audiate şi vedete ale trustului, precum Lucian Mândruţă. De asemenea, în fața anchetatorilor ar fi fost chemat şi Cristian Tudor Popescu.

Cel puţin 700 de foşti sau actuali angajaţi ai grupului de presă Mediafax ar urma să fie interogaţi la Inspectoratul General de Poliţie din Bucureşti, mai scrie sursa citată.

Citește și: Victor Ponta, atac fără precedent la Adrian Sârbu


Cu puțin timp în urmă, premierul Victor Ponta a afirmat că Adrian Sârbu a încercat să îl convingă să îi acorde ajutor pentru a scăpa de problemele pe care le are cu Fiscul. 

Adrian Sârbu a mai beneficiat de o scutire masivă de taxe în 2001, în perioada guvernării Adrian Năstase, când trustului PRO i s-au şters datorii de miliarde de lei, mai notează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel