România, în vizorul propagandei rusești

Propaganda de la Kremlin și-a îndreptat armele împotriva României, scrie luni portalul de știri Unimedia din Republica Moldova, care anunță că postul public de televiziune Rossia 1 va difuza un reportaj în care România este prezentată ca o țară din lumea a treia, unde lucrurile s-au înrăutățit după aderarea la Uniunea Europeană.

Unimedia scrie că, potrivit unui anunț difuzat de Rossia 1, "documentarul" a fost realizat de ziaristul Aleksandr Rogatkin. Jurnaliștii ruși susțin că la Deveselu, unde sunt amplasate elemente ale sistemului de apărare antirachetă, nu funcționează telefonia mobilă, iar oameni intervievați afirmă că nu au simțit nicio schimbare după aderarea țării la UE.

Propagandiștii de la Moscova au filmat imagini dintr-un cartier sărac din București, pe care l-au prezentat ca pe un cartier tipic din România, scrie Unimedia. Portalul de știri din Republica Moldova mai relatează că reportajul se încheie cu o incursiune în fosta Iugoslavie, acolo unde, 'din cauza intervenției NATO', au fost ucise mai multe persoane, iar economia țărilor care au ieșit din Federația iugoslavă a ajuns la pământ.

Filmul, intitulat 'Capcana europeană', va fi difuzat marți de canalul de televiziune Rossia 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel