România-Finlanda. Bilete la PREȚ UNIC. Site-ul FRF a picat

FRF
FRF

Federația Română de Fotbal vrea stadionul plin la meciul Finlanda-România. UEFA a suspendat decizia ca meciul să se joace cu tribunele goale, decizie luată după incidentele de la meciul Ungaria-România. 

Meciul ar putea decide calificarea tricolorilor la Campionatul European de Fotbal din Franța. Prețul unui bilet la România-Finlanda va fi de 20 de lei, a anunțat marți șeful FRF, Răzvan Burleanu.

"Am decis ca cei care și-au achiziționat bilete virtuale să le poată schimba gratis în bilet real, până mâine la 10:00. Fiindcă vrem ca fanii să vină în număr mare am decis să avem un preț unic pentru toate bilete: 20 de lei. Se vor vinde bilete pentru toate cele trei inele ale stadionului. De la ora 11:00 biletele se vor vinde pe site-ul bilete.frf.ro. Timpul scurt nu ne permite livrarea acasă, iar fanii trebuie să le imprime acasă. De la ora 14:00 se deschid casele de biletele de la Arena Națională și peste alte 500 de puncte de vânzare, prin Inmedio și Germanos. Casa de bilete din bulevardul Basarabia va fi deschisă non-stop. Aștept un stadion plin și lansăm un mesaj împotriva rasismului", a declarat Răzvan Burleanu.

Excepție vor face biletele de la sectorul VIP, care vor avea alt preț decât cel de 20 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel