Roland Garros: Simona Halep și Sorana Cîrstea merg în turul 2

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au calificat, marți, în turul 2 de la Roland Garros. Favorita numărul 4 a turneului de pe zgura franceză a trecut în mai puțin de o oră de rusoaica Alysa Kleybanova (6-0, 6-2), în timp ce Sorana Cîrstea a avut nevoie de trei seturi pentru o învinge, în două ore și 14 minute, pe canadianca Wozniak Aleksandra (6-7, 7-5, 6-2).

UPDATE 8: După două seturi echilibrate, românca de pe locul 26 WTA s-a impus în doar 28 de minute în decisiv, scor 6-2, și s-a calificat în turul 2 de la Roland Garros.

UPDATE 7: La jumătatea setului decisiv, românca o conduce cu 3-2 pe canadiancă și are un break avans.

UPDATE 6: Sorana Cîrstea a reușit să revină și să câștige setul secund, cu scorul de 7-5. Românca luptă în setul decisiv pentru a o urma pe Simona Halep în turul 2 de la Roland Garros.

UPDATE 5: Sorana Cîrstea continuă să lupte pentru calificarea în turul 2. Scorul este 5-5 în setul secund, după ce românca l-a pierdut pe primul în tie-break.

UPDATE 4: Simona Halep a avut nevoie de doar 57 de minute pentru a trece, în două seturi (6-0, 6-2), de Alysa Kleybanova. După ce a pierdut primul set, Sorana Cîrstea conduce cu 2-0 în actul secund.

UPDATE 3: Deși a condus pe toată durata lui, din păcate Sorana Cîrsta a pierdut primul set în fața sportivei din Canada, în tie-break (7-3). 

UPDATE 2: Simona Halep a câștigat primul set, scor 6-0, în timp ce Sorana Cîrstea continuă să o conducă pe Wozniak Aleksandra cu 4-3. 

UPDATE 1: La jumătatea primului set, atât Simona Halep, cât și Sorana Cîrstea își domină adversarele. Halep o conduce cu 3-0 pe Alysa Kleybanova, iar Cîrstea are 3-1 cu Wozniak Aleksandra.

------------------

Știrea inițială:

Simona Halep, cea mai bine clasată româncă din topul WTA, este a patra favorită a open-ului de la Paris. Ea o va întâlni, cu începere de la ora 12:00, pe rusoaica Alysa Kleybanova, 24 de ani, locul 85 WTA.

De la aceeași oră va intra în competiție și Sorana Cîrstea, românca de pe locul 26 WTA. Ea va lupta pentru calificarea în turul II de pe zgura franceză cu Wozniak Aleksandra (Canada), venită din calificări.

DC News vă va ține la curent cu rezultatele Simonei Halep și Soranei Cîrstea din primul tur de la Roland Garros.

Vezi și: Roland Garros: Cu cine se bate Simona Halep pentru finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel