ROLAND GARROS 2015: Maria Sharapova, huiduită de public după victoria din turul 1 cu Kaia Kanepi

ROLAND GARROS 2015. Maria Sharapova a avut parte de o surpriză neplăcută la prima sa apariţie pe Arena Centrală de la Roland Garros 2015. O parte a publicului a huiduit-o pe rusoaică, după ce aceasta a refuzat să acorde interviul obișnuit, la cald, la finalul meciului câștigat în primul tur.

MECIUL SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI ESTE LIVE AICI

 

Vezi și: Halep își va întâlni coșmarul la Roland Garros! Ce spune de meci

ROLAND GARROS 2015. Învingătoare anul trecut la Paris, după o finală cu Simona Halep, rusoiaca Maria Sharapova nu pare să aibă foarte mulţi admiratori în capitala Franței. Altfel nu ar putea fi explicată reacţia publicului de pe Philippe Chatrier, unde ”MaSha” a fost apostrofată la finalul victoriei cu Kaia Kanepi, scor 6-2, 6-4, din turul inaugural de la Roland Garros 2015.

ROLAND GARROS 2015. Chinuită de o răceală, Maria Sharapova a refuzat la final să adreseze obişnuitele impresii de după meci, motivând că nu se simte prea bine. Răguşeala nu a împiedicat-o însă să țipe în timpul partidei la fiecare schimb de mingi, astfel că mulţi spectatori s-au simţit ignoraţi şi au reacţionat în consecinţă, scrie prosport.ro.

ROLAND GARROS 2015. Întrebată la conferinţa de presă despre starea ei de sănătate, rusoaica a transmis răspicat că nu ia în calcul să renunţe la turneu: "Dacă nu sunt în sicriu ... voi fi pe teren", a spus Maria Sharapova.

Momentul poate fi văzut aici

Citește și: Performanță fantastică pentru România la Roland Garros

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel