Rocada Elena Udrea - Traian Băsescu. "Facem schimb de birouri"

Președintele PMP, Elena Udrea, a vorbit, miercuri seară, la România TV, despre schimbul de birouri dintre PMP și Palatul Cotroceni. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014- ELENA UDREA. Elena Udrea a declarat că este posibil ca președintele Traian Băsescu să preia conducerea partidului pe care îl conduce, odată ce ea ar ajunge la Cotroceni.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014- ELENA UDREA. "Facem schimb de birouri, eu îi dau biroul meu de președinte al PMP și dânsul îmi dă biroul de la Cotroceni”, a declarat Elena Udrea.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014- ELENA UDREA. Întrebată cât consideră că are din electorat, fără Traian Băsescu, Elena Udrea a declarat că la București, unde a avut afiș, avea 12%. "Vorbesc despre electoratul care știa, partidul era de câteva luni, la țară n-am avut niciun afiș", a precizat candidatul PMP la Președinție. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014- ELENA UDREA. Întrebată dacă Traian Băsescu ar putea prelua președinția PMP, Elena Udrea a explicat că într-un proces democratic, orice este posibil. "În orice proces democratic, da, poate candida. Este posibil”, a explicat Elena Udrea.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014- ELENA UDREA. Cât despre situația de a-l numi premier pe Traian Băsescu, dacă ar ajunge la Palatul Cotroceni: "Nu-l numesc premier pentru că dorește să meargă la partid și vrea să crească partidul pentru a-l transforma în cel mai mare partid de centru dreapta din România. Nu este un proiect pe care Traian Băsescu să-l aibă acum în vedere, deci nici eu nu mă gândesc la asta". 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014- ELENA UDREA. Elena Udrea a declarat, miercuri, că președintele Traian Băsescu va deveni membru al PMP în 22 decembrie, a doua zi după ce își va preda al doilea mandat de președinte al țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel