Robert Turcescu vrea amânarea ALEGERILOR PREZIDENȚIALE

Robert Turcescu a făcut o propunere neașteptată pentru alegerile prezidențiale. Jurnalistul cere amânarea lor din motive legate de DNA.

VEZI ȘI: Mircea Badea-Vadim, dialog HALUCINANT. "S-a dat drumul la nebuni"

"Să zicem că s-ar putea. Să plecăm de la premisa asta, că s-ar putea: ați fi de acord cu amânarea alegerilor prezidențiale? Nu vi se pare că numai campanie electorală pentru Președinție nu e asta? Nu vi se pare absurd să alegem în necunoștință de cauză? Nu vi se pare rușinos să nu avem dezbateri față în față între candidați? Nu vi se pare periculos să aducem în fruntea Țării oameni despre al caror trecut exista mari semne de intrebare? Nu va temeti ca ne compromitem viitorul pe termen mediu și lung?

Nu vă e rușine să puneți ștampila de vot cu teamă și nu cu speranță? Nu credeți că în fața lui Dumnezeu păcătuim încă o dată grav prin ignoranță și nepăsarea noastră? Nu aveți sentimentul că peste câteva luni s-ar putea să regretați amarnic alegerea făcută? Nu vă simțiți ignorați, folosiți, manipulați, intoxicați și proști? Nu simțiți nevoia unei schimbări adevărate, a unei competiții electorale reale? Nu vreți să vedeți și altfel de oameni în cursa electorală decât veșnicele fantose ale unei lumi strimbe? Nu v-ați săturat de păpușari și marionete? Nu vreți, de dragul viitorului nostru și al copiilor noștri să ne luăm răgazul câtorva luni în care să vedem cu adevărat cine merită și cine mai poate să candideze? Deci: ați fi de acord cu amânarea/refacerea acestor alegeri? Hai, cu calm, fără să săriți ca arși, dați-mi un răspuns civilizat și argumentat, vă rog! Eu votez pentru!", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel