Robert Turcescu, veste proastă. Bani puțini pentru televiziunea sa online

Robert Turcescu le-a dat cititorilor săi o veste rea: lumea nu se îngrămădește să doneze pentru viitoarea sa televiziune online.

Jurnalistul a spus că încă speră să strângă bani pentru ca proiectul lui să prindă contur.

"Vestea rea: deși sînteți mulți cei care intrați pe acest blog, citiți și distribuiți anchetele pe care le public deja de ani de zile, constat cu relativa amărăciune că încă nu realizați decît în mică măsură nevoia unei schimbări în peisajul presei românești. Încă nu public cifre, o voi face în curînd, dar trebuie să știți că nu e mare înghesuială la campania de donații publice pe care v-am propus-o pentru deschiderea unei televiziuni online. Din cîteva zeci de mii de prieteni virtuali pe care-i am pe conturile de Facebook și de Twitter, doar cîteva sute dintre ei au făcut efortul de a dona o sumă mai mare sau mai mică pentru acest proiect.

Nu sînt dezamăgit. Voi continua preț de cîteva luni să încerc să vă conving că e nevoie de apariția unei astfel de instituții media. Că e nevoie de libertate de exprimare. Că e nevoie de implicarea voastră, a celor mulți, care stați zi de zi în față unui computer încercînd să aflați ce se întîmpla cu lumea noastră condusă de lumea LOR. Dar dacă nu va veți decide să ajutați ziariștii să-și ia meseria înapoi, în viitorul apropiat va trebui să vă mulțumiți doar cu știrile „oficiale" difuzate la comandă unor interese politice și financiare. Și, desigur, o să postăți pe Facebook la rubrică de comentarii, asumindu-va riscul să fiți blocați atunci cînd veți îndrăzni să fiți critici cu vreo „vedetă" a lumii politice.

Gîndește-te bine, dragul meu prieten virtual! Poți și vrei să ajuți la ridicarea unui proiect dedicat libertății de exprimare? Dacă răspunsul tău e da, găsești toate informațiile AICI. Dacă răspunsul tău e nu, te rog azi să te mai gîndești o dată, mîine ar putea fi deja prea tîrziu", a scris Robert Turcescu pe blogul personal.

VEZI ȘI: Radu Banciu-Robert Turcescu, scandal din cauza televiziunii online 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel