Robert Turcescu, reacție la decizia Parchetului General

Robert Turcescu spune că respectă deciziile Justiției, după ce procurorul general, Tiberiu Nițu, a declarat că deconspirarea lui Turcescu nu se încadrează în categoria  infracțiunilor.

„Este o decizie pe care nu o comentez. Este decizia procurorului general. Cred că singurul lucru pe care o pot comenta este că iau act de această decizie a procurorului general. Mai mult de atât nu am a face niciun fel de comentariu.

Nu vorbesc nici de dezamăgire, nici de amăgire, nici de exaltare, de niciun fel. Este o decizie pe care a luat-o procurorul general. Aşa cum fiecare are responsabilităţi în meseria lui, cred că la fel şi procurorul general şi cel care a analizat o astfel de situaţie ştiu despre ce este vorba, se uită, au ştiut să cântărească lucrurile ca să ajungă la o astfel de concluzie. Aşa că spun încă odată: decizia procurorului general, ca şi deciziile altor actori din justiţie nu cred că trebuie comentate. Eu, pur şi simplu, aşa înţeleg, să iau act de o astfel de decizie", a declarat Robert Turcescu pentru România Tv.

Citește și: Robert Turcescu, ofițer acoperit. Tiberiu Nițu: Dezvăluirile nu sunt infracțiuni

"Ce am avut de spus, am spus opiniei publice. Nu am fugit nicăieri, am fost aici, nu am comentat şi nu voi comenta niciodată deciziile justiţiei, în general. Aş vrea să mă abţin de la acest lucru, indiferent de statutul pe care îl voi mai avea în continuare, de persoană publică sau de persoană obişnuită.

Aş vrea să am tăria să nu mai comentez niciodată deciziile justiţiei, pentru că ele sunt decizii ale justiţiei şi punct şi nici să mai fac spectacole de justiţie televizată. În ceea ce priveşte deciziile procuraturii, cred că este bine ca toţi să ne obişnuim că este vorba despre oameni pe care i-am îndrituit şi noi, şi societatea românească să judece astfel de speţe. Este responsabilitatea lor, deciziile pe care le iau şi le asumă în numele unor funcţii pe care le au. Cred că este atitudinea firească pe care trebuie să o avem, în funcţie de statutul pe care îl avem în societate, noi, simpli cetăţeni, ei, judecători care ne analizează faptele noastre aici pe pământ, pentru că de celelalte se ocupă bunul Dumnezeu", a mai declarat Robert Turceascu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel