ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: Victor Ponta, prima reacție

Premierul Victor Ponta a oferit, luni, o primă reacție neoficială după ce Robert Turcescu s-a deconspirat că a fost ofițer acoperit al unui serviciu secret.

Întrebat, luni, de către jurnaliști cine ar trebui să ofere o poziție clară cu privire la dezvăluirile jurnalistului Robert Turcescu privind funcția de locotenent-colonel în Ministerul Apărării, premierul Victor Ponta a răspuns: „Instituțiile statului, cele care verifică respectarea și verificarea legii", a răspuns Victor Ponta, potrivit Digi 24.

„Dați-mi voie să nu intru în această discuție, decât recunoscând faptul că cine seamănă vânt culege furtună și e valabil și pentru alți oameni apropiați domnului Băsescu", a continuat premierul.

Citește și ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. Anca Boagiu (PDL): Gestul lui Turcescu...

Întrebat dacă e vorba despre vreun scenariu, premierul a răspuns: „Nu mă pricep, cred că trebuie să vorbiți cu domnul Băsescu la scenarii".

Răspuns negativ ferm au primit jurnaliștii și când au întrebat dacă partenerii internaționali s-au interesat de acest scandal.

„Nu cred că este vorba de statul român. Cred că este vorba despre relațiile dintre politicieni și jurnaliști. După cum știți foarte bine, eu nu sunt un invitat de obicei al domnului Turcescu, cred că trebuie să-i întrebați pe cei care se duc seară de seară la domnul Turcescu și sunt candidați la prezidențiale, dacă se leapădă, nu se leapădă... întrebați-i pe ei. Eu nu am această problemă. Și nici n-am surprize, ca să fiu foarte sincer", a explicat Victor Ponta.

Citește ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. Cristian Preda: Campania electorală e alimentată în continuare din exterior

Ministerul Apărării Naționale a reacționat după ce jurnalistul Robert Turcescu a dezvăluit că a fost ofițer acoperit al Armatei, precizând în cadrul unui comunicat de presă că instituția nu se implică în scandalul public generat, precizând că un comentariu pe marginea subiectului poate aduce atingere imaginii Armatei Române.

Totodată, MApN a precizat că dacă se vor constata nereguli, alte instituții ale statului vor decide cu privire la afirmațiile jurnalistului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel