ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. Răzvan Dumitrescu: Întrebări cărora ar trebui să le răspundă Robert Turcescu

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu lansează o serie de întrebări cărora susține că ar trebui să le răspundă Robert Turcescu, după ce acesta a dezvăluit că ar fi ofițer acoperit al unui serviciu secret.

Iată întrebările cărora moderatorul emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3, crede că ar trebui să le răspundă Robert Turcescu:

1. În 2009, când a moderat dezbaterea prezidențială Băsescu - Geoană, era ofițer acoperit?

2. Câtă vreme a fost și ziarist și ofițer acoperit, și-a făcut meseria de jurnalist în baza principiilor meseriei de jurnalist sau în baza ordinelor primite în calitate de ofițer acoperit?

Citește și: Cum l-a spulberat Robert Turcescu pe Traian Băsescu


3. De când este ofițer acoperit? Cine l-a racolat și cu ce misiune?

4. În momentul în care el zice că nu a mai putut suporta și s-a deconspirat acum, întrebarea care se pune este: De ce fix în campania electorală și nu cu o lună înainte sau cu o lună după campania electorală?

5. S-a deconspirat la sugestia sau la presiunea cuiva?

"Aici avem mai multe piste. Dacă el nu spunea chestia asta, nimeni nu ar fi aflat. În momentul în care face lucrul ăsta, stârnind un oprobriu public colosal, care îi va afecta cariera de jurnalist iremediabil, deși putea să evite momentul acesta, de ce a făcut-o? Și avem două variante: fie pentru că a fost presat și nu a avut cum să se opună - a executat ordinul, fie a făcut-o în baza unui profit pe care nu-l intuim. Dar ce profit poate fi acela în momentul în care tu te distrugi ca om în fața cetățenilor, prin ceea ce ai făcut? Nu cumva e vorba de șantaj?", a completat moderatorul emisiunii "Subiectiv".

6. Ai înnebunit, Robert Turcescu?

"Poate i-a luat Dumnezeu mințile, că tot l-a invocat pe Dumnezeu de foarte multe ori, și el acum fuge după mințile luate de Dumnezeu, în speranța că le găsește", a completat Răzvan Dumitrescu ultima întrebare pentru Robert Turcescu.

Vezi și: Exclusiv: Probleme cu livretul militar și statele de plată publicate de Turcescu, identificate de un fost ministru al Apărării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel