ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. PAH: Două variante. O face pe bani foarte mulți

Jurnalistul de la "Cațavencii", Patrick André de Hillerin, a comentat, pe blogul său, declarațiile jurnalistului B1 TV, Robert Turcescu, care a dezvăluit că a fost ofițer acoperit. 

"În sfârșit, cariera în media a lui Robert Turcescu a luat sfârșit. Cu artificii, cu zgomot de tobe, cu lacrimi și delir mistic. Dar, orice s-ar întâmpla de azi înainte, revenirea lui Robert Turcescu în media ar fi mai rușinoasă decât cea a lui Șerban Huidu", a scris Patrick André de Hillerin, pe blogul său

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. ION CRISTOIU: Un apucat!

P.A. de Hillerin continuă: "Circ mai ieftin n-am văzut de multă vreme. Dar de foartă multă vreme". 

O cacealma

"Eu cred că este un bluff. O cacealma sinistră. Cred că "documentele" sunt false. Dar există varianta ca informațiile din documentele false să fie reale. Nu știu. La ora asta nu știu absolut nimic cert despre aceste self-dezvăluiri", mai scris jurnalistul de la "Cațavencii", Patrick André de Hillerin. 

El subliniază că există o singură certitudine: jurnalistul B1 TV, Robert Turcescu, și-a încheiat cariera prin dezvăluirea făcută. El nu va mai putea cerși credibilitate. 

Două variante

"Sunt două variante. În prima variantă, acceptând că a fost cu adevărat ofițer acoperit, a mințit până acum, când isteriile lui live erau privite drept indignarea unei “voci a dreptei”, când, de fapt, erau indignarea manevrată a unei voci a Securității de tip nou. În a doua variantă, în care n-a fost ofițer acoperit, Robert Turcescu face un joc dement, cerând judecarea lui rapidă pentru ca și “acoperitul” pe care urmează să-l dezvăluie Băsescu să beneficieze de un tratament similar. Dacă face acest joc, Robert Turcescu nu o face gratuit. O face pe bani foarte mulți. Oricum, el se arăta scârbit de presă de minim doi ani de zile. Banii de la B1 îi veneau greu, ajungând la întârzieri de 6 luni. Erau mulți, e drept, dar și întârzierile astea, te cam scârbesc.", a mai scris P.A. de Hillerin, pe  blogul său. 

Jurnalistul de la "Cațavencii" îi transmite lui Robert Turcescu să ceară banii înainte, pentru că "ăștia nu plătesc după campanie". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel