ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. Mugur Ciuvică, ipoteza care îl privește și pe Traian Băsescu

Mugur Ciuvică a lansat o ipoteză inedită în cazul lui Robert Turcescu. Jurnalistul crede că "spovedania cu ofițerul acoperit" este un plan pus la cale de Robert Turcescu, la sfatul lui Traian Băsescu, cu scopul de a-l discredita pe Victor Ponta. 

VEZI ȘI: Radu Tudor, în locul lui MIHAI GÂDEA, la Antena 3. Anunțul a făcut marți seară

"Robert Turcescu și Traian Băsescu sunt duși cu capul. Ce-au făcut ei este o diversiune cretină-securistă. Eu sunt aproape sigur că nu au vreun document pe care să scrie că Victor Viorel Ponta este ofițer acoperit. Neavând asta, ce se gândesc ei, în mințile lor tulburate, să facă? Iese Turcescu, cu făcăturile de pe blog, și apoi se duce pe post cu delirul la Sorina Matei și zice că a fost ofițer acoperit. Ce așteptau acești doi mari șmecheri și de la noi, anti-băsiștii, dar și de la ceilalți? Să iasă un scandal împotriva lui Turcescu pentru a cere un proces, apoi să intervină justiția.

Ieșirea lui Turcescu nu a reușit. Ce a publicat pe blog a fost atât de tembel încât nu a crezut nimeni. Ei ar fi vrut să facă asta pentru pentru a ieși mânie, când e Victor Ponta plecat în America, cu un document asemănător cu făcăturile publicate de Robert Turcescu, dar de această dată despre Victor Ponta. Ei voiau să se spună așa: Uite, de Robert Turcescu ați zis să fie anchetat, faceți la fel și cu Victor Ponta! Robert Turcescu nu are nicio treabă cu vreo acoperire. A venit cu niște fluturași cretini și cu un livret care nici nu există, făcut de el. Cât pot să fie de penibili cu diversiuni din astea de doi bani?!

Ei vor ieși cu documente, dar totul este penibil. Ei credeau că o să îl lovească atât de tare pe Victor Ponta încât o să renunțe la candidatură", a spus Mugur Ciuvică la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel