ROBERT TURCESCU, ofițer acoperit. ION CRISTOIU: "Se va întoarce în presă!"

Ion Cristoiu a declarat la emisiunea "Jocuri de putere" de pe Realitatea că Robert Turcescu, în situația cu ofițerul acoperit, "a făcut un joc operativ".

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat că Robert Turcescu i-a spus procurorului general că nu a încălcat nicio lege.

"Din câte îmi dau eu seama, domnul Turcescu va reveni în presă. Nu știu însă unde", a declarat Ion Cristoiu. Acesta a adăugat faptul că Robert Turcescu nu va reveni în momentul actual, deoarece este campanie electorală.

"Sigur a făcut un joc operativ. În legătură cu domnia sa, toți colegii mai tineri din presă au făcut o mare greșeală. S-a vorbit că el ar fi fost ofițer acoperit să îl spioneze pe Oancea", ceea ce, a sugerat acesta, e neadevărat.

"Robert Turcescu a  avut acoperire de presă, nu acoperire în presă. Ofițerul acoperit al unui serviciu este folosit cu o profesie, ca cea de jurnalist, pentru a putea pătrunde în alte medii, în care nu pot pătrunde oameni obișnuiți", este de părere Ion Cristoiu.

Citește și: Robert Turcescu, ofițer acoperit. Codrin Ștefănescu: Ori e dus cu pluta… Dana Grecu: Vă faceți că nu înțelegeți?

Astfel, în opinia acestuia, dacă un jurnalist cunoscut este ofițer sub acoperire nu este o problema "pentru că își face treaba în altă parte", a spus acesta la Realitatea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel