ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. ILIE NĂSTASE: Am intervenit, nu l-am dat afară

Ilie Năstase este fost angajator al lui Robert Turcescu la Europa FM și a dezvăluit care era situația atunci. 

"Domnul Turcescu a fost la Europa FM și nu îmi amintesc niciodată să îl restrictionez cu invitații. N-am avut nicio problemă. Acum, mai recent am văzut că s-a luat de mine și de Nadia Comăneci. Îmi amintesc că invitații dânsului erau mai mult de la PDL și domnul președinte. Invitatul preferat era domnul președinte. Am avut discuții pentru că majoritari la noi era PSD-ul și 49% aveau cei din Franța. Când s-a luat licența, cei din Franța au vrut 100% și nu s-a putut decât 49%, domnul Turcescu lucra, eu l-am găsit acolo și doamna Culcer.", a spus Ilie Năstase, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, la România TV, "Ediție de seară". 
 
Întrebat dacă a avut vreodată discuții cu Robert Turcescu, Ilie Năstase a răspuns: "Nu, dar cei care erau majoritari acolo spuneau uite ce ne face domnul Turcescu și am fost nevoit să mai intervin dar nu l-am dat afară".
 

Cătălin Ivan: Teodor Meleșcanu, înlocuitorul lui Klaus Iohannis la Președinție, susținut de PNL-PDL 

 
Despre posibile răbufniri ale lui Robert Turcescu, Ilie Năstase a declarat: "Nu am avut discuții cu dânsul. Acum ne jignește și pe mine și pe Nadia Comăneci și cred că nu merit că eu am fost sincer cu el și nu l-am dat afară, dar iată că acum se întoarce și împotriva lui". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel