ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. Fost ofițer MApN: Livretul nu are nicio treabă

Deputatul Nicolae Mircovici, membru în Comisia de apărare a Camerei Deputaţilor şi fost ofiţer MApN, a declarat că are dubii cu privire la veridicitatea informațiile transmise de jurnalistul B1 TV Robert Turcescu. 

"Pe mine nu m-a convins. Livretul militar pe care l-a prezentat nu are nici o treabă cu livretul militar al unui ofiţer sub acoperire", a declarat Nicolae Mircovici.

Fostul ofițer MApN a exclus ipoteza ca subiectul să ajungă în atenţia Comisiei de apărare întrucât, dacă se confirmă că Robert Turcescu a fost ofiţer sub acoperire, va trebui cercetat de instituţii din sistemul judiciar.

Exclusiv. Bolcaș: Două scenarii care îl îngenunchiază pe Turcescu

"El calcă un jurământ depus. Din punctul de vedere al legii, cel care se află în ipostaza de ofiţer acoperit respectă confidenţialitatea întregii activităţi desfăşurate", a spus Nicolae Mircovici. Fostul ofițer MApN subliniază că mărturisirea lui Robert Turcescu periclitează şi statutul celor alături de care a lucrat și a instituţiei pentru care a lucrat.

Deputatul a precizat că situaţia poate deveni mult mai gravă dacă se adeveresc speculaţiile potrivit cărora Robert Turcescu a fost şantajat pentru a recunoaște singur că a fost ofițer acoperit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel