Robert Turcescu-Mădălina Pușcălău, scandal la B1 TV, din cauza lui Ilie Sârbu

Vicepreședintele Comisiei de control SIE, Ilie Sârbu, a generat un conflict între doi jurnaliști B1 TV, Mădălina Pușcălău și Robert Turcescu. 

În emisiunea Mădălinei Pușcălău a fost invitat Ilie Sârbu. Într-un anumit moment al emisiunii, senatorul PSD s-a referit la Robert Turcescu cu apelativul "colonel". 

Jurnalistul Robert Turcescu a fost consternat și a cerut imediat un drept la replică colegei sale. Mădălina Pușcălău a transmis în timpul emisiunii dreptul la replică al lui Robert Turcescu: "Ar trebui să lămuriți situația de la Timișoara. Sunteți ofițer acoperit SIE și participant la Revoluția de la Timișoara.". 

Ilie Sârbu a precizat: "Ce am spus eu despre el a fost din simpatie, nu din răutate.". 

În emisiunea Mădălinei Pușcălău s-a trecut repede peste acest subiect, însă adevărata durere a fost prezentată în următoarea emisiune din grilă, a lui Robert Turcescu, care a dezvăluit că a intrat în emisiunea colegei sale de la B1 TV ca să forțeze să fie difuzat dreptul său la replică. 

"Am intrat în pauza publicitară și i-am spus că nu e normal să fie invitat în emisiune la B1 tv și să facă astfel de afirmații. E ca și cum te-ar invita unul la el în sufragerie și tu te-ai urina acolo. Colega mea, Mădălina Pușcalău, trebuia să reacționeze, era nevoie de un jurnalist cu experiență. I-am cerut Mădălinei un drept la replică, dar a tot întârziat să-l citească și, până la urmă, a trebuit să intervin. Nu am vrut să-i stric emisiunea, dar nu se face așa ceva.", a povestit Robert Turcescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel