Robert Negoiţă, la Parchetul General: Mi s-a dus la cunoştinţă începerea urmării penale

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, unde a declarat că a fost chemat de procurori pentru a i se aduce a cunoştinţă începerea urmăririi penale pe numele lui în dosarul de plagiat. 

'Mi s-a adus la cunoştinţă începerea urmării penale şi în situaţia asta am nevoie de un avocat. De asta am fost chemat', a spus Robert Negoiţă.

Pe 24 iulie, Ministerul Educaţiei a anunţat că Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza' în care se constata plagiatul în cazul lucrării de doctorat a lui Robert Negoiţă şi se recomanda retragerea titlului de doctor.

La rândul său, Robert Negoiţă a confirmat procedura demarată de Comisia de Etică a Academiei de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza' pentru a i se retragere titlul de doctor pe motiv de plagiat, el afirmând că singurul său regret este că s-a lăsat tentat, în trecut, de această 'modă' a titlurilor academice.

Robert Negoiţă a devenit doctor în Ştiinţe Juridice în anul 2012, la Academia de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza', cu teza de doctorat 'Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel