Urmărește emisiunea live


Robert Negoiță, PSD: Nu putem rezista la guvernare până în 2016

Vicepreședintele PSD, Robert Negoiță, a declarat că social-democrații ar trebui să iasă, acum, de la guvernare, "cu fruntea sus". În același timp,  acesta a spus că nu are încredere în Klaus Iohannis și că, în calitate de primar al Sectorului 3, are nevoie de un Guvern PSD și de bani europeni, informează Ziare.com.

"Eu cred cu tarie ca, din nefericire, PSD nu poate rezista la guvernare pana in 2016. Se vor forma in Parlament alte majoritati, vom vedea multe schimbari in care, cred eu, PSD nu are decat doua variante: sa iasa de la guvernare acum, cu fruntea sus, cu demnitate, sau sa iasa de la guvernare intr-un moment complicat pentru PSD si pentru tara, cand ar putea sa paraseasca guvernarea tocmai intr-un fel in care nu ne dorim sa se intample. Doamne-ajuta ca ce am spus eu, si anume ca PSD sa fie dat afara de la guvernare, si asta nu mai tarziu de martie-aprilie anul viitor, sa nu se adevereasca, si eu ma rog pentru chestia asta", a spus vicepresedintele social-democrat.

Citește și: Robert Negoiță cere retragerea PSD de la guvernare. "Sper că Iohannis ne va arăta o altfel de politică"

"Am nevoie de Guvern PSD. Avem nevoie de bani europeni si de un guvern care sa atraga fonduri europene. Noi, PSD, nu meritam soarta PDL. Am avut o guvernare buna, chiar daca, da, este adevarat, numai cine nu muncește nu greșeste", a mai afirmat primarul.

Pe de altă parte, Robert Negoiță a menționat că nu are încredere în președintele ales Klaus Iohannis, dar că are așteptări.
"Nu am incredere in dl Iohannis, dar am asteptari. (...) Dl Iohannis vine, putin asa, din necunoscut, avem asteptari, dar echipa i-o cunoastem destul de bine. Nu sunt oameni noi acolo, sunt oameni pe care îi știm de ani de zile", a mai spus edilul Sectorului 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel