Robert Negoiță promite marea surpriză. Planul său

Robert Negoiță a depus jurământul pentru mandatul pe care le-a obținut la alegerile din 5 iunie. Ceremonia a avut loc în prezența Gabrielei Firea.

"Primăria sectorului 3 este singura din București care are continuitate, ceea ce înseamnă o responsabilitate foarte mare. Mă voi concentra pe proiectele pe care le avem de finalizat și, desigur, vă voi surprinde și cu noi proiecte. Proiectele pe care le continuăm sunt reabilitarea termică, modernizarea școlilor, amenajarea spațiilor verzi, a bulevardelor și a zonelor pietonale în general, proiecte de mare anvergură", a transmis Robert Negoiță locuitorilor sectorului 3, în primele minute după ce și-a început al doilea mandat de primar.

Primarul general a spus că își dorește să facă echipă cu primarii sectoarelor Bucureștiului, așa încât "Capitala să înflorească, așa cum s-a întâmplat în Sectorul 3, pentru că în rest e paragină".

[citeste si]

"Vreau să îl felicit pe domnul primar Robert Sorin Negoiță pentru modul exemplar în care a știut să facă administrație. Deși venit din Parlamentul României ca deputat a demonstrat foarte repede că știe să facă administrație publică locală pentru că are ingredientele necesare unui profesionist", a declarat Gabriela Firea, garantând că "va avea nu doar disponibilitate și timp, ci ca prioritate dialogul cu primarii sectoarelor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel