ROBERT NEGOIȚĂ, discurs emoționant. Romeo și Julieta, mărțișor al Primăriei Sectorului 3

Duminică seară, de 1 Martie, Robert Negoiță a oferit un mărțișor special doamnelor și domnișoarelor din Sectorul 3.

La Sala Palatului, reprezentantele sexului frumos au văzut cea mai frumoasă poveste de dragoste a lumii. Este vorba despre "Romeo și Julieta" după William Shakespeare, pe muzica lui Serghei Prokofiev, cel mai nou spectacol de balet realizat de Teatrul Național de Operă şi Balet "Oleg Danovski" din Constanţa, regia şi coregrafia fiind semnate de Horaţiu Cherecheş, iar scenografia de Natalia Kornilova.

Înainte de a începe spectacolul, Robert Negoiță a ținut să spună câteva gânduri emoționante.

"Prima zi de primăvară este dedicată mamelor, soțiilor, surorilor, fiicelor noastre cărora vreau să le spunem astăzi La mulți ani și să le arătăm recunoștința noastră. Cred că fiecare dintre noi – atunci când vorbim de 1 Martie – ne amintim de copilărie. 1 Martie însemna buchetul de flori pentru mama și acele fotografii pe care le făceam la școală în inimioară de mărțișor. Vrem să le arătăm mamelor noastre toată recunoștința pentru că dacă soții, surori sau fiice nu avem, cu siguranță avem o mamă. Îmi aduc aminte niște versuri despre mama: "Am cunoscut un nume cald, duios/ Aşa de scump, de drag şi de frumos/ Copiii pretutindenea îl ştiu/ Şi fără el pământul e pustiu. E numele ce l-am rostit întâi/ ,,Mama", ,,Mama"/ Care-a vegheat mereu la căpătâi/ ,,Mama", ,,Mama" / Ce m-a condus întâi la Dumnezeu/ Iubeşte din tot sufletul mereu/ Pe mama. La mulți ani tuturor!", a spus Robert Negoiță în fața unui public numeros.

Mii de doamne și domnișoare - însoțite de partenerii lor de viață - au asistat la un spectacol plin de grație, frumuseţe și eleganță - "Romeo și Julieta". De asemenea, acestea au primit și câte un trandafir din partea organizatorilor.

Cadou inedit a fost oferit de Primăria Sectorului 3 doamnelor și domnișoarelor prin Centrul Cultural Casa Artelor „Evenimentul de Mărţişor - Ediţia a II-a". 

„Evenimentul de Mărţişor" face parte din strategia culturală a Primăriei Sectorului 3 şi împreună cu „Ziua Dragobetelui" care a avut loc pe 24 februarie, lansează sezonul 2015 de programe şi evenimente culturale de elită, realizate de Centrul Cultural „Casa Artelor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel