Robert Negoiță, despre victoria lui Klaus Iohannis la Președinție: O lumină pentru primari din România

Robert Negoiță, vicepreședinte al PSD și primar al Sectorului 3, a vorbit, miercuri, la Realitatea TV, despre mitul baronului local, dar și despre speranța oferită miilor de primari din România de victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

"S-a creat un mit cu baronul local. În București nu poți să fi baron local, asta este o treabă clară, dar în teritoriu s-a încercat crearea acestui mit. Uite că a reușit un așa-zis baron local, un primar a reușit să ajungă președinte și cu ce scor! Iată că aceste mituri nu mai prind. Iată că un primar din provincie a putut să ajungă președintele României. Care spun eu că este partea pozitivă a acestui aspect? Că atâtea mii de primari din România... iată o lumină, o speranță pentru fiecare dintre acești primari care trebuie să gândească pozitiv: că dacă faci lucruri bune pentru comunitatea ta, poți să te afirmi în politică și în stat la cel mai înalt nivel", a declarat Robert Negoiță, miercuri seară, la emisiunea "Deschide lumea", de la Realitatea TV.

Klaus Iohannis și Vasile Blaga petrec alături de liderii PNL, la un restaurant din Capitală

În opinia liderului PSD, mai există un alt lucru bun al recentelor alegeri prezidențiale: "Am avut momente de emoție, în care am fost realmente fericit să văd că sute de mii români, pe care credeam că nu-i mai interesează niciodată de România, au început să fie interesați de Români, să participe și să contribuie în mod activ să-și spună punctul de vedere. (...) Eu am văzut în acest sentiment de a fi român un lucru extraordinar de bun care s-a întâmplat și nici nu mă pot exprima cât de mult mă bucur că se întâmplă ca diaspora românească să gândească, să simtă românește și să le pese de ce se întâmplă în România", a mai afirmat Robert Negoiță.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel