Robbie Williams a devenit tătic

Robbie Williams a devenit tătic marți seară, soția sa aducând pe lume o fetiță de 3,28 kilograme, aceasta primind numele de Theodora Rose, fiind alintată "Teddy". Starul a postat mândru pe Twitter o poză împreună cu fiica sa de numai două zile, în care aceasta poartă doar un pampers, stând pe pieptul tatuat al tatălui ei, acesta zâmbind la cameră. Cântărețul în vârstă de 37 de ani scrie apoi pe blogul său personal "A doua zi de schimbat scutece....a doua zi de când Teddy este pe planetă".

Autor: Dinu Andreea Iulia

Încântat de veste, Gary Barlow, colegul său de trupă, le-a urat noilor părinți pe Twitter : "Felicitări Rob si Ayda. Mă bucur pentru voi!". Şi alți artiști precum Ronan Keating (din trupa Boyzone), Chris Moyles (de la Radio 1 DJ), dar și bunul prieten al lui Robbie, actorul și cântărețul Jonathan Wilkes, au ales să felicite public familia, postând mesaje călduroase pe Twitter.

Cuplul a declarat că numele ales fetiței lor este unul tradițional, în ciuda faptului că alții se așteptau ca aceasta să primească un nume extravagant, demn de Hollywood. Pe marginea acestor comentarii cântărețul a declarat : "Fiind copil de vedetă, trebuie să o numim Aubergine sau ceva asemănător, ca să iasă în evidență? Stiu câteva nume de celebrităti, dar numele ales de noi este unul puternic, chiar old-school ! ".

Robbie Williams a acordat un interviu celor de la Capital Radio, spunând că vrea ca fetița să fie excentrică, dar cu caracter. De asemenea a mai declarat că atâta timp cât Teddy va fi manierată, el nu va avea nimic de comentat.

Cu toate acestea, nu ne așteptăm ca Robby să fie un tătic sever, în copilăria sa el fiind rebel și răzvrătit. Astfel, singura șansă a Theodorei Rose de a deveni disciplinată este mama sa, Ayda Field.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel