Ringo Starr: Adevăratul Paul McCartney a murit cu mult timp în urmă

Ringo Starr, fostul toboșar al trupei Beatles, a făcut zilele trecute o afirmație halucinantă potrivit căreia Paul McCartney este defapt mort de mult, iar cel care este acum în viață, nu este decât un impostor.

"Când a murit Paul, ne-am panicat. Nu știam ce să facem, iar Brian Epstein, managerul nostru, a venit cu ideea de a-l aduce pe Billy Shears ca înlocuitor temorar. Ar fi trebui să fie doar pentru o săptămână sau două, dar timpul a trecut și nimeni nu părea să observe nimic. Așa că am continuat. Billy s-a dovedit a fi un muzician destul de bun, iar prestațiile lui erau parcă mai bune decât ale lui Paul. Singura problemă a fost că nu se înțelegea decloc cu John", spune Ringo Starr (74 de ani), care, conform propriilor declarații s-a decis să facă această dezvăluire de teama de a nu lua secretul cu el în mormânt, scrie worldnewsdailyreport.com.

În stânga este Paul McCartney, iar în dreapta este William Shears Campbell, fotografiat în anul în care McCartney ar fi murit

William Shears Campbell, cunoscut ca Billy Shears, a "disparut", într-adevăr, din peisajul artistic.

Zvonurile potrivit cărora Paul McCartney a murit au început cu 45 de ani în urmă, însă formația a negat constant că ar fi adevărate. Mulți însă sunt de părere că melodiile formației conțin mesaje ascunse cu privire la moartea artistului.

Deocamdată, paul McCartney nu a făcut niciun comentariu pe acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel