Rihana, gafă înainte de concertul din România. Fanii unguri, dezamăgiți

Rihanna și-a dezamăgit fanii din Ungaria care au venit să o asculte la festivalul organizat pe Insula Obudai din Budapesta, "Sziget- Insula Libertății", eveniment care a avut loc înainte de concertul de azi al artistei din Barbados, la București în piața Constituției, în fața a 50.000 de oameni.

Aceștia povestesc pe un site că artista a fost plătită cu nu mai puțin de 1.000.000 de dolari să facă show la Festivaul Sziget. Doar că fanii unguri nu au fost deloc impresionați de prestația idolului lor, scrie libertatea.ro.

În ciuda faptului că e renumită pentru ținutele extravagante cu care apare pe scenă, la Budapesta, aceasta a purtat o singură rochie, spectacolul a început cu 30 de minute mai târziu, deși știa că are voie să cânte doar până la ora 23.00, iar "toate cântecele ei au fost de aproximativ 1,5 minute și a sunat de parcă era un mixtape al hiturilor ei", a povesti un fan dezamăgit.

În majoritatea timpului, Rihanna nici nu se deranja să țină microfonul lângă gură, iar 80% din show doar imita că ar cânta, mai spun fanii, precizând că artista a reușit chiar să-i jignească pe oamenii din Ungaria, când a început să cânte melodia efăcută după „Dragostea din tei", cântec al trupei românești O-Zone.

„Oamenii din Ungaria urăsc faptul că Budapesta este confundată cu capitala României, București. Cei mai mulți dintre noi credem că Rihanna nici măcar nu știa exact în ce țară era în acel moment", mai scrie un fan pentru site-ul Gaga Daily.

Ungurii au fost atât de supărați încât doar un sfert dintre ei au mai rămas până la finalul prestației artistei din Barbados. Unul dintre cele mai mari posturi de televiziune de știri din Ungaria a criticat, de asemenea, prestația cântăreței, precizând că pe o scară de la 1 la 10, ei îi dau nota 2, show-ul ei fiind pentru ei o mare dezamgire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel