Ridicare imunitate parlamentari. Alina Gorghiu, ANUNȚ fabulos. Cum se va vota pentru ridicarea imunității lui Dan Șova

Un lider PNL a anunțat o metodă inedită de votare prin care se va hotărî ridicarea imunității parlamentare a lui Dan Șova.

„Va trebui să lămurim odată și legenda asta cu imunitățile. Mie îmi este foarte ciudă că se vorbește aproape deloc în contextul ăsta al arestărilor, al reținerilor, de un proiect despre care eu mă încăpățânez să vorbesc de anul trecut. Și acel proiect se referă strict la procedura de ridicare a imunităților. Procedura prin care parlamentul acceptă o solicitare venită din partea instanțelor. De anul trecut este depus, presupune ca o cerere să intre în parlament în 24 de ore, să primească raport d ela comisia jurifică z Camerei în care ajunge cererea, încă în 24 de ore ajunge în plenul parlamentului, iar domnul parlamentar votează la vedere. Ca atare, în 48 de ore am fi avut rezolvat și cazul Șova, am fi avut rezolvate și cazurile anterioare”, a explicat Alina Gorghiu pentru Realitatea.

Citește și: Alina Gorghiu, NOUTĂȚI privind legea votului prin corespondență: Am finalizat proiectul

„În privința dl. Șova, eu cred că votul va fi foarte clar. PSD-ul va vota împotrivă și, de data asta, voi face un lucru care poate fi de grădiniță, dar îi voi ruga pe toți senatorii din PNL să voteze nu la vedere, ci să țină bilele în fața camerei de luat vederi. Sunt corecți, sunt onești, și-au asumat lucrul ăsta chiar dacă nu le place multora dintre ei. Să știți că sunt mulți prieteni cu dl. Șova și, cu toate astea, vor vota pentru o procedură judiciară corectă”, a mai adăugat aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel