REZULTATE BAC 2015: Ce a făcut antrenorul Stelei, Mirel Rădoi

Antrenorul neoficial al Stelei, Mirel Rădoi (34 de ani), face tot posibilul pentru a obține licența PRO, care să-i permită să-și facă meseria într-un cadru legal. Pentru a deveni antrenor cu acte în regulă, Mirel Rădoi trebuie mai întâi treacă un hop: absolvirea examenului de Bacalaureat.

Mirel Rădoi nu poate absolvi Școala de Antrenori fără diploma de BAC, iar fostul fotbalist s-a mobilizat în acest an pentru a-și completa studiile. Dedicat carierei de fotbalist, fostul internațional nu a pus preț pe diploma de BAC la vârsta de 18-19 ani, dar s-a aflat până de curând în focurile Bacalaureatului.

Vezi și: REZULTATE BAC 2015 EDU.RO. Vezi notele pe județe

Digisport.ro a publicat, marți, rezultatele înregistrate de Mirel Rădoi în această sesiune a Bacalaureatului.

Astfel, tehnicianul Stelei a "negociat" cu succes cele trei probe la care a participat, respectiv "Limba și literatura română, proba orală", "Limba engleză" și "Competențe digitale". La prima și la ultima a primit calificativul "utilizator experimentat", în vreme ce la limba străină a primit calificativul B.

Totuși, aflat în pregătiri intense cu Steaua, Mirel Rădoi nu s-a prezentat la probe la fel de importante, precum "Limba și literatura română, proba scrisă", "Matematică" și "Geografie". 

Elev la Colegiul UCECOM "Spiru Haret", fostul fotbalist va avea specializarea de tehnician în activități economice, în cazul în care va absolvi cu brio examenele. De altfel, în prima sa conferință de presă ca antrenor al Stelei, Mirel Rădoi a anunțat că-și va continua studiile. Restul probelor le va da în sesiunea de toamnă, mai notează sursa citată.

Citește și: REZULTATE BAC 2015. Ce notă a luat această elevă la Bacalaureat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel