Revoltător! Un bărbat a intrat în comă așteptându-și rândul la Urgențe

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Încă un caz revoltător la un spital din România. De această dată, în Satu Mare. Un tânăr de 38 de ani este în stare critică după ce a așteptat 75 de minute, pe hol, la Urgențe. 

Bărbatul de 38 de ani a fost ținut mai bine de o oră pe holurile Unității de Primiri Ugrențe a Spitalului Județean Satu Mare. Familia sa spune că a așteptat 75 de minute până când a leșinat în toaleta spitalului. Bărbatul venea direct de la muncă, unde i s-a făcut rău. Patronul i-a dat bani de taxi să se ducă acasă, dar șoferul l-a dus la spital pentru că îi era din ce în ce mai rău, scrie Vocea Transilvaniei

Laszlo Balogh a ajuns la Spitalul Județean Satu Mare la ora 12:25 și a intrat în comă la ora 13:40. El a mers la toaletă și a fost găsit căzut pe jos de fiul său.  Bărbatul a intrat în comă, iar joi a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, iar de aici la Institutul Inimii din Cluj, în stare critică.

"M-a sunat soțul de la muncă să-mi spună îi e rău. I-au luat numai tensiunea și au zis că e bună, dar el a zis ca i-a amorțit mâna și îl doare inima. A mers unde sunt medicii și l-au aruncat afară, au zis că nu sunt paturi. Mergeți afara și așteptati la rând, ei l-au lăsat să moară", a declarat soția bărbatului, potrivit sursei citate.

Laszlo Balogh este tatăl a cinci copii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel