Restricţii de circulaţie pe DN 1, până în august

DN1 - imagine cu rol ilustrativ
DN1 - imagine cu rol ilustrativ

Traficul rutier pe DN 1 va fi restricţionat, începând de miercuri până în luna august, între Ploieşti şi Braşov, în contextul în care pe acest segment de drum vor fi efectuate lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, restricţiile vor fi implementate în funcţie de specificul lucrărilor, al căror termen de finalizare este 31 august, fiind vorba despre lucrări de înlocuire a stratului asfaltic, respectiv de plombări.

Astfel, între km 70 şi km 90, respectiv pe tronsonul cuprins între Movila Vulpii şi municipiul Câmpina, vor fi efectuate lucrări de înlocuire a stratului asfaltic de uzură pe câte o bandă de mers succesiv, pe porţiuni de o lungime de aproximativ 100 de metri. Pe perioada lucrărilor, traficul se va desfăşura în zonă pe trei dintre cele patru benzi de mers ale drumului.

IJP informează că lucrările se vor desfăşura de luni până joi, în intervalul orar 08.00-20.00, iar în afara acestui program, nu vor fi instituite restricţii de trafic, partea carosabilă urmând să fie adusă în stadiu de folosinţă la finele fiecărei zile.

De asemenea, pe tronsoanele cuprinse între km 66+500m - km 70+000 (zona Metro - Movila Vulpii) şi între km 82+800m - km 87+000 (zona Băicoi - Băneşti), vor fi efectuate lucrări de întreţinere a covorului asfaltic (plombări). Pe porţiunile de drum în cauză vor fi instituite restricţii de trafic conform semnalizării rutiere impuse de specificul fiecărei zone, se mai arată în comunicatul citat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel